Servicii

CONSULTANȚĂ, PROMOVARE ȘI NU NUMAI

SERVICIILE MELE

Ești autor, reprezinți o editură, ai un magazin sau deții un business? Alege ceea ce ți se potrivește!

MARKETING PENTRU MAGAZINE ONLINE

De-a lungul timpului, am creat de la zero sau am preluat imediat după lansare zeci de magazine online. Poți găsi aici părerile multor parteneri despre relația cu mine.

Un brand care activează în zona e-commerce este un brand mobil, care necesită multă atenție, planificare și creativitate din partea marketer-ului. Este foarte mult de muncă și uneori simt că am prea puțin timp la dispoziție, dar recunosc că îmi place această parte a marketing-ului.

Fiind la o vârstă de graniță între offline și online, sunt totodată la o vârstă de graniță între generații. Înțeleg generația sub 30 de ani, o cunosc pe cea între 30 și 50, și studiez pentru a vedea cum gândește cea peste 50 de ani.

Dacă deții un magazin online și vrei să lucrezi cu o persoană care are experiență de peste 19 ani în comunicare și marketing, dintre care mai bine de 14 ani în online, scrie-mi și voi găsi o soluție pentru promovarea brand-ului tău.
Încep cu o analiză, ca să știu ce strategie să aplic, apoi îți recomand abordarea optimă. Analiza și strategia au preț fix, 999 lei. Ulterior, după ce agreăm pașii și modalitatea de execuție, pot funcționa pe post de consultant de marketing, adică omul care gândește, planifică și execută. În zona de consultanță, prețurile pleacă de la 1499 lei/lună.

Citește mai multRestrânge

PROMOVARE START-UPS & PUSH-UPS COMPANII

În ultimii 19 ani, de când activez în comunicare și marketing, am lucrat și cu brand-uri mari sau foarte mari. Dar dacă mă întreabă cineva unde mă simt ca acasă, răspunsul este în zona ideilor și proiectelor antreprenoriale, mici și medii. Flexibilitatea pe care mi-o dă ideea că lucrez cu oameni care nu fac parte dintr-o ierarhie lungă cât o zi de post nu poate fi înlocuită cu nimic.
Am preluat multe proiecte încă din faza de idee și implicarea mea în lansarea unui start-up m-a ajutat de fiecare dată să creionez o strategie potrivită, s-o adaptez din mers și astfel să ofer niște rezultate. Avantajul major este că știu să și pun în aplicare strategia pe care o construiesc, activând ca un consultant de marketing complet. Într-un start-up, echipa nu este mare, dar dorința de a crește vizibilitatea brand-ului este.
Poate te întrebi ce înseamnă promovare de tip push-up și cui se adresează. Multe companii au depășit stadiul unui start-up, dar fie nu au comunicat până acum, fie vor să își diversifice canalele de promovare. Dacă reprezinți o astfel de firmă, ai ajuns unde trebuie.

Pentru ambele tipuri de promovare, încep cu o analiză, ca să știu ce strategie să aplic, apoi recomand abordarea optimă. Analiza și strategia au preț fix, 799 lei. Ulterior, după ce agreăm pașii și modalitatea de execuție, pot funcționa pe post de consultant de marketing, adică omul care gândește, planifică și execută. În zona de consultanță, prețurile depind de natura proiectului.

Citește mai multRestrânge

ORGANIZEZI UN EVENIMENT ATIPIC?

În 2009, am fost directorul de media al unui eveniment unic în România, care a obținut și un record mondial: Bride Parade a fost cea mai mare paradă a mireselor din lume și deține titlul și în prezent.

Am coordonat toată activitatea de media, marketing și publicitate și am participat alături de alte 100 de mirese la acest eveniment. În plus, am dat interviuri în română și în engleză pentru cele mai mari trusturi de presă din lume, dar și din România.

Un exemplu de proiect atipic, care a avut loc o singură dată, dar în care m-am implicat cu multă energie. De atunci, am organizat diferite evenimente, lansări, am susținut cursuri și am creat proiecte originale.

Mă atrage zona artistică, am o colaborare excelentă cu organizatorii Retro Music Festival, dar nu mă limitez doar la acest domeniu.

Dacă ideea ta îmi place din prima, te poți baza că vin cu toată experiența acumulată și cu toate contactele din zeci de domenii, pentru a te ajuta s-o duci la bun sfârșit.

Sună-mă sau scrie-mi și povestește-mi ce vrei să faci!

Citește mai multRestrânge

Promovare autori

Ai terminat cartea! Felicitări! Acum vrei să știi ce urmează, nu-i așa? Mai ales că pe toate canalele media se promovează ideea că cei mai mulți români nu citesc. Nici nu ai nevoie de toți! Ai nevoie doar de cei care consumă carte în general și care apreciază genul în care scrii tu, în particular. Nu este ușor să ajungi la ei, dar nici imposibil. Eu te pot ajuta cu prezența online sau offline, pe canalele potrivite cărții tale, pe termen scurt sau lung.

Încep cu o analiză, ca să știu ce strategie să aplic, apoi îți recomand abordarea optimă pentru tine, ca autor, cât și pentru cartea ta. Dacă ai mai multe cărți publicate, cu atât mai bine! Analiza și strategia au preț fix, 499 lei. Ulterior, după ce agreăm pașii și modalitatea de execuție, pot funcționa pe post de consultant de marketing, adică omul care gândește, planifică și execută. În zona de consultanță, prețurile pleacă de la 399 lei/lună.

Crezi că acum este momentul să repet faptul că am experiență de peste 19 ani în comunicare și marketing, dintre care ultimii 14 aproape exclusiv în online? Sau mai bine citește cum mi-a venit ideea acestui site, dacă nu ai făcut-o deja.

Dacă vrei să lucrezi cu mine, trimite-mi un mail sau sună-mă.

Citește mai multRestrânge

REDACTARE DE CARTE

Crezi că promovarea unei cărți începe după ce ai lansat-o? Ar fi frumos să fie așa, dar nu este. Pentru că promovare înseamnă să susții un proiect, o idee, o persoană, să se dezvolte. Să evolueze.
Lucrez cu autori de ficțiune din 2016, iar din 2018 am intrat și în zona manuscriselor de non-ficțiune (cărți de specialitate, disertații, doctorate).
Am avut norocul să editez și să redactez cărți din mai multe domenii: thriller, SF, noir, de dragoste, fantasy, pentru copii, ezoterice/spirituale, parenting și familie.

Îți dorești să devii un scriitor din ce în ce mai bun și să-ți perfecționezi stilul de scris? Atunci trebuie să apelezi la un redactor cu experiență. Fie că publici în regim self publishing sau colaborezi cu o editură, manuscrisul trebuie să fie cartea ta de vizită, trebuie să te promoveze. Eu nu am decât interesul cărții în minte și nu iert nimic. Nicio virgulă și nicio exprimare ambiguă.
Dacă vrei să știi cât te costă, răspunsul este depinde. Prețurile variază mult, de la 1 leu/100 cuvinte, până la 10 lei/100 cuvinte. Cu cât manuscrisul are mai multe cuvinte, cu atât prețul este mai mic, cu cât am mai mult de muncă la el, în special în zona de redactare, cu atât prețul este mai mare. În plus, dacă nu știi cum lucrez și dacă ceea ce fac te ajută, prețul este irelevant. Cel mai bine ar fi să-mi trimiți un fragment de aproximativ 250-300 cuvinte, eu să-l redactez, apoi să ți-l trimit pentru evaluare și să discutăm ulterior.

Citește mai multRestrânge

VIZIBILITATE EDITURI

Ai o editură de nișă sau reprezinți una care este la început? Nu ai o echipă mare, dar ai vrea să crești vizibilitatea brand-ului tău? Ai vrea să lucrezi cu un om de marketing, dar unul care să înțeleagă piața de carte? Atunci ai nimerit bine! Povesteam aici despre rolurile mele profesionale și despre legătura dintre mine, ca autor de romane polițiste, și activitatea de consultant de marketing. Pe scurt, am experiență de peste 19 ani în comunicare și marketing și am publicat primele două romane în 2016.
Înțeleg foarte bine cum funcționează o editură și știu cum să promovez activitatea, autorii și cărțile, mai ales dacă sunt de nișă. Te pot ajuta să-ți crești vizibilitatea în mediul online sau chiar în cel offline, pe canalele potrivite.

Încep cu o analiză, ca să știu ce strategie să aplic, apoi îți recomand abordarea optimă pentru editură, în principal, și pentru autori, în secundar. Dacă ai mai mulți autori în portofoliu, cu atât mai bine! Analiza și strategia au preț fix, 999 lei. Ulterior, după ce agreăm pașii și modalitatea de execuție, pot funcționa pe post de consultant de marketing, adică omul care gândește, planifică și execută. În zona de consultanță, prețurile pleacă de la 1499 lei/lună.
Dacă vrei să afli ce înseamnă să lucrezi cu un freelancer în zona de marketing, trimite-mi un mail sau sună-mă.

Citește mai multRestrânge

BRANDING

Branding înseamnă imaginea ta. El se exprimă prin identitatea vizuală (logo, slogan, culori, elemente de grafică, ambalaje, materiale de promovare tipărite sau pentru social media), dar și prin stilul de comunicare.

Pot realiza pachete complete de branding sau pot crea elemente de comunicare distincte.

 • Analiză de brandaudit website și/sau pagini social media
 • Comunicare organică în social mediaplan comunicare și postări în social media: Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Google My Business, Youtube
 • Comunicare plătită în social mediaplan promovare și reclame în social media: Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Youtube
 • Grafică materiale de promovare în onlinesocial media, website
 • Design materiale tipărite de promovareafișe, broșuri, prezentări, flyere, cărți de vizită, cataloage
 • Servicii de fotografie și videografie profesionalecu ajutorul partenerilor mei
 • Tehnoredactare și design carte/copertă
 • Design de brand
 • Creare identitate vizualăbrand book
 • Creare logo
 • Design de ambalaje

NU ȘTIU DACĂ VA FI CEA MAI BUNĂ, DAR ÎȚI PROMIT CĂ ÎȚI VOI OFERI

CONSULTANȚĂ PERSONALIZATĂ

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai găsit un tip de promovare de care ai nevoie.

Mi-ar plăcea să aflu ce idee ai, așa că hai să te promovez!

NU LĂSA PE MÂINE CE POȚI FACE ACUM!

SCRIE-MI UN MESAJ

De obicei, răspund în maxim o oră, dar nu este o regulă. Uneori, consultanții independenți pot pleca la munte în mijlocul săptămânii.