Ideea

Care este legătura dintre un marketer, un autor de romane polițiste și un producător de cosmetice naturale? Creativitatea. Și abilitatea de a transpune ideile în cuvinte potrivite clienților fiecărui brand.

M-am gândit de multe ori la rolurile pe care le avem în viață. De la cele evidente, familiale, până la cele profesionale. Mi-am dat seama că al meu se învârte în jurul comunicării. Și că orice aș face, trebuie să găsesc modalitatea potrivită să transmit ceea ce simt, ce gândesc, ce vreau.

Mi-a luat ceva timp să realizez că la prima vedere am mai multe roluri, dar că realitatea este una singură. Sunt un bun comunicator. Și în scris, și verbal. Am experiență și îmi place ceea ce fac. Poate cuvântul care mă descrie cel mai bine, după comunicare, este pasiunea. Pasiunea pe care o pun în fiecare proiect, atenția pe care o acord fiecărui detaliu și faptul că nu îmi plac jumătățile de măsură.

Deci, cine te promovează?

Eu o fac! Sunt Silvia Buzori, Creative Marketer TePromovez, adică omul de marketing din spatele multor brand-uri autohtone.

Am o experiență de peste 19 ani în comunicare, marketing și publicitate, timp în care am lansat și am dezvoltat zeci de brand-uri.

Și pentru că îmi place atât de mult ce fac și mai ales știu cum să o fac, la început de 2020 mi-am lansat propria agenție de marketing, având alături o echipă super creativă. Împreună am depășit 120 de clienți și avem aproape 180 de proiecte, încheiate sau în derulare.

ÎMI PLAC

CIFRELE

Singura cifră pe care am pus-o fără să am posibilitatea s-o verific este cea de postări în social media. Cifra de acolo putea la fel de bine să fie 10 mii sau 20 de mii. Sau poate 30. Restul cifrelor sunt adevărate, doar dacă nu am uitat vreun partener prin vreun colț de Drive.

În 14 ani de antreprenoriat, am învățat multe, am evoluat, am făcut și greșeli, dar de fiecare dată am pus 100% pasiune și m-am implicat într-un proiect ca și cum ar fi fost al meu.

Te-am convins?

120+PARTENERI
19+ANI EXPERIENȚĂ ÎN COMUNICARE ȘI MARKETING
14999+POSTĂRI ÎN SOCIAL MEDIA
180+PROIECTE

CINE MĂ RECOMANDĂ?

TESTIMONIALE

Aveam nevoie de o persoană care să se ocupe de relația cu artiștii la prima ediție a Retro Music Festival. Silvia ne-a fost recomandată ca fiind o persoană sociabilă, cu excelente abilități de comunicare. Colaborarea cu Silvia s-a extins pe măsură ce organizarea avansa, iar ea a dovedit reale capacități manageriale.

www.retromusicfestival.ro

Retro Music FestivalFestival de muzică retro

Nu mai știu cum am găsit-o pe Silvia. Căutam disperat un editor bun, care să-mi pună în ordine cel mai recent roman. Și cum romanul avea o tentă polițistă, mi-am spus că editorul respectiv trebuie să știe cu ce se mănâncă asta. Long story short, Universul mi-a scos-o în cale pe Silvia. Din start mi-am dat seama că nu o să-mi menajeze orgoliul, dar o să facă o treabă excelentă. Acum, după ce am încheiat cu brio prima noastră colaborare, pot spune că sunt foarte fericit cu alegerea făcută. Silvia nutrește o dragoste profundă față de cuvântul scris și asemenea unei mame, severă, dar în egală măsură iubitoare, a reușit să aducă romanul meu din stadiul de draft în stadiul de a fi gata de tipar. Mulțumesc, Silvia, you rock!

www.andreispirtaru.ro

Andrei SpirtaruAutor

Silvia colaborează cu noi de aproximativ cinci ani și a participat la o serie de proiecte importante, ca partener independent. Este meticuloasă, dedicată, profesionistă și foarte selectivă.

www.edituravirtuala.ro

Editura Virtuală

Ne-am dorit să lucrăm cu tine din două motive. Ești mic producător, exact ca noi, și ai experiență în marketing. Ai lansat mai multe mărci pe piață și le-ai crescut. Colaborarea cu tine a fost neprețuită, mai rar un furnizor de servicii în zona de online atât de rapid în reacții și competent în consiliere. Mulțumim!

www.woodbe.ro

Woodbe (produse handmade din lemn)Producător român

Silvia are o capacitate de a sintetiza informațiile și de a trasa direcții de comunicare din câteva fraze. A înțeles rapid nevoia de comunicare a editurii noastre, care este una de nișă în peisajul românesc, și a început să pună în practică strategia de promovare.

www.edituraprodao.ro

Editura Prodao

Silvia e un om minunat cu care lucrez cu plăcere. Simt că relația noastră e mai mult decât profesională, că pune suflet în ceea ce face și că e un om care muncește cu pasiune. Nu știu dacă e bine pentru ea că îmi răspunde la orice oră din zi și din noapte. Îmi place că e o parteneră de dialog și dezbatem deciziile importante.

www.crestemoameni.ro

Mihaela CoșescuAutor

Când plănuiești să lansezi o editură, ca orice alt business, de altfel, îți faci un plan de afaceri și îți gândești o strategie editorială. Un punct important din plan are legătură cu partea de comunicare și promovare. Norocul nostru a fost că nu a trebuit s-o căutăm prea mult pe Silvia. Experiența ei în marketing și faptul că este scriitor au fost motivele pentru care am ales-o. Nu puteam face o alegere mai bună.

www.ambrabooks.com

Ambra Books

Un zâmbet fermecător, pe un chip încadrat de o podoabă capilară de invidiat și o voce fermă este pentru mine Silvia Buzori. Fotografia de profil m-a convins să-i încredințez spre finisare al meu roman, Porțelanuri de lux. Povestea Marilenei ne-a unit gândurile, chiar dacă trupurile noastre se aflau la mii de kilometri distanță. Între scriitor și redactor trebuie să se formeze o legătură, un feeling, că tot îi place ei engleza. A scrie un roman e un joc, dar a-l cizela, a aplica pe porțelan ultimul strat care-l face să strălucească, presupune o muncă de precizie. Dar a scrie două romane… ehei! Mă consider o persoană norocoasă. Mi-a ieșit în cale o femeie specială, pe lângă o profesionistă la cel mai înalt nivel. Îți mulțumesc, draga mea prietenă!

Monica BilborAutor

Strategia de marketing pe care ai făcut-o ne-a trasat o direcție exact atunci când aveam nevoie, adică la început. Abordarea ta ne-a lămurit în multe privințe legate de promovarea națională și, mai ales, internațională.

www.shmo.photos

Shmo PhotosServicii digitale

Îi mulțumesc editoarei mele, Silvia Buzori, cu care m-am înțeles dincolo de cuvinte, care m-a ajutat să aduc cartea de față la cea mai bună variantă posibilă, precum o moașă care stă la căpătâiul mamei când dă naștere copilului, după 9 luni de sarcină și travaliu.

www.mamipetocuri.ro

Dina BentoAutor

Am avut nevoie de o perspectivă diferită, deci de o persoană care să vadă altfel lucrurile, să vină cu o experiență nouă și s-o adapteze la viața unui artist. Îi mulțumesc Silviei pentru idei și creionarea unor direcții de marketing!

www.mikegodoroja.ro

Mike GodorojaArtist

Am descoperit-o pe Silvia când aveam cea mai mare nevoie de ajutorul unui editor. Am fost surprinsă de promptitudinea cu care mi-a răspuns. S-a aplecat peste lucrarea mea cu profesionalism și răbdare. Visul meu a prins viață cu ajutorul Silviei. Nu numai că am avut șansa să cunosc un editor care oferă servicii de calitate, ci am creat o prietenie de durată și mi-a scos la lumină punctele tari și slabe. Așa cum ea a crezut în mine, așa cred și eu în devotamentul ei față de muncă.

www.ralukautorya.com

Raluca SferleAutor