PROIECTE

#PEPOZITIV

30 EXEMPLE DE PROIECTE

PROMOVARE MAGAZINE ONLINE, START-UP-URI, PROIECTE SPECIALE

MAGAZINE ONLINE

SAPUN NATURAL: În 2009, am pus bazele celui de-al doilea proiect personal, Săpun Natural. După rebranding-ul din 2018 și o activitate susținută de marketing și promovare, a ajuns ca într-o piață foarte competitivă, cea de cosmetice naturale autohtone, să se așeze pe un făgaș bun, de care sunt mândră.
www.sapunnatural.ro

—–

MYBESTSELLER: Un proiect unic în România, MyBestseller este primul marketplace dedicat autorilor independenți și editurilor indie. Un proiect care este de-abia la început, dar care are legătură cu cele două mari pasiuni ale mele, marketing-ul și cărțile.
www.mybestseller.ro

—–

WOODBE: Ne-am dorit să lucrăm cu tine din două motive. Ești mic producător, exact ca noi, și ai experiență în marketing. Ai lansat mai multe mărci pe piață și le-ai crescut. Colaborarea cu tine a fost neprețuită, mai rar un furnizor de servicii în zona de online atât de rapid în reacții și competent în consiliere. Mulțumim!
www.woodbe.ro

—–

SOAPMILL: Primul meu proiect antreprenorial, brand-ul cu care am obținut prima certificare bio a unui producător român de cosmetice naturale. Din 2004, Soapmill a fost preluat de către o echipă inimoasă, cu posibilități de a transforma ideea într-una internațională.
www.soapmill.ro

—–

HÂRTIE PLANTABILĂ: Vă mulțumim frumos pentru implicarea inițială (și nu numai)! Datorită dumneavoastră am putut identifica câteva probleme și astfel am optimizat mai multe procese. Vă suntem recunoscători pentru audit-ul de marketing, în urma căruia ne-ați putut genera reclame mult mai eficiente.
www.hartieplantabila.ro

—–

START-UP & PUSH-UP

SHMO PHOTOS: Strategia de marketing pe care ai făcut-o ne-a trasat o direcție exact atunci când aveam nevoie, adică la început. Abordarea ta ne-a lămurit în multe privințe legate de promovarea națională și, mai ales, internațională.
www.shmo.photos

—–

MGC GRUP: Un grup din domeniul HORECA cu 50+ locații, de ale cărui activități de marketing m-am ocupat timp de doi ani.
www.maxgrup.ro

—–

ALWO THERM: Producător român de echipamente de exhaustare de a cărui strategie de marketing mă ocup începând din octombrie 2020.
www.alwo.ro

—–

T&T Online: Revistă de tehnică și tehnologie de a cărui strategie de marketing mă ocup începând din februarie 2021.
www.ttonline.ro

—–

THE FITBOX: Am apelat la Silvia într-un moment nu tocmai bun pentru business-ul meu, dar ajutorul ei a fost spontan și de efect. Pe lângă faptul că mi-a creat un tipar pe care să merg cu promovarea studioului meu de fitness, m-a și ajutat să înțeleg procesul de promovare și etapele acestuia.
Rezultatele campaniilor de la final, cât și măsurarea lor, mi-a dat încrederea să apelez la ea de fiecare dată când am nevoie. Recomand cu drag!

www.thefitbox.ro

—–

PROIECTE SPECIALE

RETRO MUSIC FESTIVAL: Căutam o persoană care să se ocupe de relația cu artiștii la prima ediție a Retro Music Festival. Silvia ne-a fost recomandată ca fiind o persoană sociabilă, cu excelente abilități de comunicare. Colaborarea cu Silvia s-a extins pe măsură ce organizarea avansa, iar ea a dovedit reale capacități manageriale. În 2019 a fost doar începutul, vom continua în aceeași formulă, la cea de-a doua ediție.
www.retromusicfestival.ro

—–

DEMO METAL & INTEK: Din 2022, mă ocup de organizarea acestor evenimente din industrie, la Arad și Brașov, alături de echipa care acum mai bine de 15 ani a pus bazele târgurilor naționale din industrie.
www.demometal.ro
www.intek.ro

—–

CRISTIAN GREȚCU: Aveam nevoie de o direcție în zona digitală, iar energia Silviei și experiența ei în online m-au ajutat să comunic mai bine cu cei care mă urmăresc în social media.
www.cristiangretcu.ro

—–

MIKE GODOROJA: Am avut nevoie de o perspectivă diferită, deci de o persoană care să vadă altfel lucrurile, să vină cu o experiență nouă și s-o adapteze la viața unui artist. Îi mulțumesc Silviei pentru idei și creionarea unor direcții de marketing!
www.mikegodoroja.ro

AUTORI ȘI EDITURI

EDITURI

EDITURA VIRTUALĂ: Silvia colaborează cu noi de aproximativ doi ani și a participat la o serie de proiecte importante, ca partener independent. Este meticuloasă, dedicată, profesionistă și foarte selectivă.
www.edituravirtuala.ro

—–

EDITURA PRODAO: Silvia are o capacitate de a sintetiza informațiile și de a trasa direcții de comunicare din câteva fraze. A înțeles rapid nevoia de comunicare a editurii noastre, care este una de nișă în peisajul românesc, și a început să pună în practică strategia de promovare.
www.edituraprodao.ro

—–

AMBRA BOOKS: Când plănuiești să lansezi o editură, ca orice alt business, de altfel, îți faci un plan de afaceri și îți gândești o strategie editorială. Un punct important din plan are legătură cu partea de comunicare și promovare. Norocul nostru a fost că nu a trebuit s-o căutăm prea mult pe Silvia. Experiența ei în marketing și faptul că este scriitor au fost motivele pentru care am ales-o. Nu puteam face o alegere mai bună.
www.ambrabooks.com

ROMANE DE DRAGOSTE

MONICA BILBOR: Un zâmbet fermecător, pe un chip încadrat de o podoabă capilară de invidiat și o voce fermă este pentru mine Silvia Buzori. Fotografia de profil m-a convins să-i încredințez spre finisare al meu roman, Porțelanuri de lux. Povestea Marilenei ne-a unit gândurile, chiar dacă trupurile noastre se aflau la mii de kilometri distanță. Of, Doamne, de câte ori m-a scos din sărite cerându-mi să refac anumite fraze. Eu nu suport să fiu criticată, dar Silvia are un talent… Nu, are un har de a pătrunde în mintea silențios. Și când terminam tema pentru acasă, satisfacția era reciprocă.

Între scriitor și redactor trebuie să se formeze o legătură, un feeling, că tot îi place ei engleza. A scrie un roman e un joc, dar a-l cizela, a aplica pe porțelan ultimul strat care-l face să strălucească, presupune o muncă de precizie. Dar a scrie două romane… ehei!

Mă consider o persoană norocoasă. Mi-a ieșit în cale o femeie specială, pe lângă o profesionistă la cel mai înalt nivel.

Îți mulțumesc, draga mea prietenă!

www.monicabilbor.com

—–

TIMEA Y. ARIN: Silvia, you’re the best! Ești pur și simplu nemaipomenită și m-ai ajutat să-mi transform visul în realitate.

Facebook Timea Y. Arin

—–

CĂRȚI PENTRU COPII

MIHAELA COȘESCU: Silvia e un om minunat cu care lucrez cu plăcere. Simt că relația noastră e mai mult decât profesională, că pune suflet în ceea ce face și că e un om care muncește cu pasiune. Nu știu dacă e bine pentru ea că îmi răspunde la orice oră din zi și din noapte. Îmi place că e o parteneră de dialog și dezbatem deciziile importante.
www.crestemoameni.ro

—–

MĂDĂLINA MOISE: Scrierea poveștilor pare a fi un lucru ușor de realizat și la-ndemâna oricărei persoane care-și lasă imaginația să umble hai-hui. De fapt, nu este deloc așa! În timp ce scriam, am realizat că imaginația nu este suficientă și că aveam o sumedenie de întrebări cărora nu le găseam lesne răspunsul. Însă am găsit un profesionist care mi-a oferit idei ce au dat o mai bună claritate textului, care mi-a clarificat toate nelămuririle și mai ales care m-a încurajat permanent să cred în visul meu, acela de a publica o carte pentru copii. Așadar, colaborarea prețioasă pe care am avut-o cu Silvia m-a convins ca pe viitor să lucram tot împreună și cu dragă inimă o recomand tuturor acelora care caută sfatul unui specialist.

—–

LUIZA CIPRIANA: Am știut din totdeauna că îmi doresc să scriu. De mic copil, am avut mintea plină de versuri, de povești, de întâmplări. Romane întregi derulate nopți de-a rândul în capul meu. Atât de multe lucruri de spus, însă zero talent în a le spune, a le scrie. Am considerat mereu că nu am pregătirea necesară, că nu am încă îndemânarea de a-mi transpune gândurile în cuvinte.
“Prea multe greșeli, text prea rigid, prea banal, un om din mulțime”, îmi spuneam mereu. Silvia a știut însă să scoată “crinul din noroi”, să evidențieze ceea ce era bun și frumos în textul meu și să corecteze ceea ce era strâmb și greșit. A făcut povestea să curgă lin acolo unde se poticnea, lăsând-mi intact stilul poveștii.
Nu pot decât să îi mulțumesc că există, că m-a scos din mulțime și m-a transformat într-un autor.

—–

ROMANE NOIR

ANDREI SPIRTARU: Nu mai știu cum am găsit-o pe Silvia. Căutam disperat un editor bun, care să-mi pună în ordine cel mai recent roman. Și cum romanul avea o tentă polițistă, mi-am spus că editorul respectiv trebuie să știe cu ce se mănâncă asta. Long story short, Universul mi-a scos-o în cale pe Silvia. Din start mi-am dat seama că nu o să-mi menajeze orgoliul, dar o să facă o treabă excelentă. Acum, după ce am încheiat cu brio prima noastră colaborare, pot spune că sunt foarte fericit cu alegerea făcută. Silvia nutrește o dragoste profundă față de cuvântul scris și asemenea unei mame, severă, dar în egală măsură iubitoare, a reușit să aducă romanul meu din stadiul de draft în stadiul de a fi gata de tipar. Mulțumesc, Silvia, you rock!
www.andreispirtaru.ro

FAMILIE ȘI PARENTING

DINA BENTO: Îi mulțumesc editoarei mele, Silvia Buzori, cu care m-am înțeles dincolo de cuvinte, care m-a ajutat să aduc cartea de față la cea mai bună variantă posibilă, precum o moașă care stă la căpătâiul mamei când dă naștere copilului, după 9 luni de sarcină și travaliu.
www.mamipetocuri.ro

FANTASY

RALUCA SFERLE: Am descoperit-o pe Silvia când aveam cea mai mare nevoie de ajutorul unui editor. Am fost surprinsă de promptitudinea cu care mi-a răspuns. S-a aplecat peste lucrarea mea cu profesionalism și răbdare. Visul meu a prins viață cu ajutorul Silviei. Nu numai că am avut șansa să cunosc un editor care oferă servicii de calitate, ci am creat o prietenie de durată și mi-a scos la lumină punctele tari și slabe. Așa cum ea a crezut în mine, așa cred și eu în devotamentul ei față de muncă.

www.ralukautorya.com

CĂRȚI POLIȚISTE ȘI THRILLERE

SILVIA BUZORI: Scriu cărți polițiste din adolescență, dar am publicat primele două romane în 2016. Primul în regim self publishing, cel de-al doilea la o editură. A treia carte, un volum de povestiri și nuvele, a fost publicată la Editura Eagle, cu care colaborez și în zona de marketing. Pentru brand-ul personal mă ocup de promovare și vizibilitate pe site și în social media.
www.silviabuzori.com

DEZVOLTARE PERSONALĂ

MARIA NEGRU: Sunt bucuroasă de colaborarea pe care o am cu Silvia Buzori. Am simțit că rezonez cu stilul ei încă de la bun început. Mă inspiră pasiunea și dedicarea cu care lucrează și îmi dă curajul să mă avânt către a duce la îndeplinire un plan cu mult mai ambițios decât aș fi visat vreodată. La orice dificultate pe care am întâmpinat-o mi-a spus „Hai să vedem ce putem face!”, și uite așa am depășit orice obstacol. Ce pot spune despre ea? O persoană calmă, ambițioasă și profesionistă.
www.celestara.com

—–

NON-FICȚIUNE

IONUȚ GRIGORE: Trebuie să mărturisesc de la bun început că până nu demult nu știam precis cu ce se ocupă un editor profesionist. Terminasem întocmirea lucrărilor de disertație de la finalul a două programe de master pe care le-am urmat în ultimii doi ani. A fost o perioadă foarte încărcată, cu un program intens de studiu și puțin timp liber. Au fost momente când m-am simțit copleșit și când credeam că nu voi putea termina la timp. Dar cum pofta vine mâncând, am început să lucrez și din aproape în aproape am reușit să duc la bun sfârșit realizarea celor 2 lucrări. Mi-a plăcut foarte mult produsul final dar, perfecționist fiind și din dorința de a nu exista nici cel mai mic impediment către o notă maximă, am hotărât că nu ar fi deloc rău să dau cele două lucrări spre lectură și corectură de specialitate. Mă gândeam că o altă părere, și încă una profesionistă, nu mi-ar strica.
Am început căutările online, dar nu a fost ușor deloc. Oferta este bogată și variată. Mă uitam la CV-ul potențialilor redactori colaboratori. La un moment dat, mi-a atras atenția CV-ul tău. Faptul că ești și scriitor a fost aspectul determinant. Un om al literelor are ochiul format și simțul artistic dezvoltat. Era exact ce căutam eu, o persoană care să dea, dacă se impune, cursivitate și melodie textului meu și să îi dea o formă impecabilă, fără greșeală.
Îmi amintesc că ți-am scris, mi-ai răspuns foarte repede și ai acceptat rapid provocarea, aceea de a corecta două lucrări din afara ariei tale de activitate și a preocupărilor curente, într-un timp foarte scurt. Ne-am promis atunci o conlucrare permanentă, ceea ce s-a și realizat. Pe măsură ce corectai, dezbăteam împreună nuanțele de corectat și făceam îndreptările. Deși eram presați de timp, a fost o colaborare plăcută, inedită și foarte interesantă. Trebuie să mărturisesc că mi-ai fost de mare ajutor și mi-ai luat o grijă de pe cap, aceea de a reciti cu atenție, o dată în plus, textul celor două lucrări.
După o așa colaborare, rezultatul nu putea fi decât unul de excepție. Ambele lucrări au fost notate cu notă maximă și scopul meu a fost atins. Lucrările au fost impecabile, atât ca formă, cât și din punct de vedere al conținutului. Iar aici nu mică a fost și contribuția ta.
Vreau să îți mulțumesc pentru răbdare, solicitudine și profesionalism. Cu asemenea calități, nicio colaborare nu este grea.
Să fii sigură că pe viitor, când potențialele texte scrise de mine, sub o formă sau alta, vor avea nevoie de ochiul format al unui editor profesionist, tu vei fi aceea care le va primi spre atenta lectură și îndreptare.

Ai o întrebare?

Scrie-mi un mesaj rapid!