Termeni și condiții

Termeni și condiții

Toate informațiile personale oferite în cursul interacțiunii cu site-ul de față sunt confidențiale și nu vor fi înstrăinate. Acestea pot fi folosite doar în scopuri publicitare proprii, cu acceptul persoanei care le-a furnizat. De exemplu, testimonialele. Am un server de date securizat pentru a prelua cererile. Site-ul folosește cookie-uri. Dacă sunt probleme cu instalarea acestora, se pot folosi metodele alternative de contact. De-a lungul timpului, este posibil să trimit diverse anunțuri referitoare la serviciile mele, urări de sărbători etc. Se poate opta pentru renunțarea la acestea.

Copyright

În orice moment, fără nicio notificare din partea mea, pot modifica, șterge sau completa conținutul site-ului de față, inclusiv prețurile sau ofertele speciale. Conținutul www.tepromovez.ro (texte, explicații, logo-uri, grafică) aparține BUZORI SILVIA CRISTINA PFA, CUI 33687700, F23/973/2014, firma care deține marca Te Promovez, și este protejat de Lega dreptului de autor. Copierea, distribuirea sau folosirea oricăror elemente din cadrul www.tepromovez.ro se pedepsește conform legislației române în vigoare.

Litigii

Dacă apare un litigiu, acesta va fi rezolvat pe cale amiabilă. Imposibilitatea rezolvării pe cale amiabilă, transferă competența instanțelor de judecată române.